ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ-BLENDER

ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ-BLENDER

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ-BLENDER

 

Τα ραβδομπλέντερ είναι ο ιδανικός βοηθός στο μαγείρεμα. Χάρη στην μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που διαθέτουν, θα μπορείς να πολτοποιήσεις αλλά και να τεμαχίσεις, να αναμίξεις, να κόψεις ακόμα και να φτιάξεις βελούδινο πουρέ. Οι πρότασεις μας για πραγματικά επαγγελματικά ραβδομπλέντερ με αποτελέσματα που θα δείτε στην κουζίνα σας.

ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ-BLENDER
@topreviews.gr

Τα καλύτερα ραβδομπλέντερ  είναι  ισχυρά και δυνατά  με ένα μεγάλο εύρος από χρήσιμα εξαρτήματα για ακόμη πιο δημιουργικό μαγείρεμα ενω ο σχεδιασμός τους σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Απλά επέλεξε την ταχύτητα για να πολτοποιήσεις με ευκολία το φαγητό σου

1. Ραβδομπλέντερ Russell Hobbs 3 σε 1 Desire 24700 500W

 

ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ-BLENDER

Το Russell Hobbs 3 σε 1 Desire 24700 500W είναι ενα εργαλειο για την κουζίνα που μπορεί να χειριστεί πολλαπλές εργασίες. Με κομψό σχεδιασμό και μοντέρνα χαρακτηριστικά, έχει γίνει γρήγορα ένα γκάτζετ κουζίνας για πολλά νοικοκυριά. Αυτό το προϊόν είναι ένα μπλέντερ, ένα chopper και ένα whisk, όλα σε ένα, και έχει σχεδιαστεί για να κάνει την προετοιμασία των γευμάτων πολυ εύκολη.

Ξεκινώντας από το μπλέντερ, το Russell Hobbs 3 σε 1 Desire 24700 500W διαθέτει κανάτα χωρητικότητας 1,5 λίτρου, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την ανάμειξη smoothies, σούπες και σάλτσες για ένα οικογενειακό γεύμα. Το μπλέντερ διαθέτει ισχυρό μοτέρ που καθιστά δυνατή την ανάμειξη ακόμη και δύσκολων υλικών με ευκολία. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, ειδικά για τους ανθρώπους που τους αρέσει να φτιάχνουν παχύρρευστα και κρεμώδη smoothies, τα οποία μερικές φορές είναι δύσκολο να αναμειχθούν σε ένα κανονικό μπλέντερ. Η κανάτα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό, το οποίο καθαρίζεται εύκολα και είναι ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων.

Ο τεμαχιστής είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό του Russell Hobbs 3 σε 1 Desire 24700 500W που αξίζει να αναφερθεί. Με χωρητικότητα 500 ml, μπορεί να χειριστεί όλες τις ανάγκες σας για τον τεμαχισμό των τροφίμων. Είτε πρόκειται για ξηρούς καρπούς, λαχανικά ή φρούτα, ο τεμαχιστής μπορεί να τα χειριστεί όλα. Διαθέτει κοφτερές λεπίδες που είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι, οι οποίες εξασφαλίζουν ότι τα τρόφιμα τεμαχίζονται ομοιόμορφα. Διαθέτει επίσης λειτουργία στροφών, η οποία διευκολύνει τον έλεγχο της κόπης.

Η λειτουργία χτυπήματος με σύρμα είναι επίσης μια εξαιρετική προσθήκη σε αυτό το προϊόν. Είναι ιδανικό για όσους αγαπούν το ψήσιμο και το χτύπημα κρέμας, αυγών ή ακόμα και μαγιονέζας. Το εξάρτημα για το σύρμα προσαρμόζεται και αποσπάται εύκολα, καθιστώντας το βολικό για διάφορες εργασίες. Είναι επίσης κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο εξασφαλίζει ότι είναι ανθεκτικό και καθαρίζεται εύκολα.

Όσον αφορά τη χρηστικότητα, το Russell Hobbs 3 σε 1 Desire 24700 500W είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Όλες οι λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Τα κουμπιά είναι καλά σχεδιασμένα, γεγονός που διευκολύνει ακόμη και τους χρήστες που κάνουν χρήση για πρώτη φορά. Η συσκευή καθαρίζεται επίσης εύκολα, κάτι που είναι απαραίτητο σε κάθε γκάτζετ κουζίνας. Όλα τα μέρη της συσκευής που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα μπορούν εύκολα να αποσπαστούν και να πλυθούν ξεχωριστά ή μπορούν να τοποθετηθούν στο πλυντήριο πιάτων για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Ο σχεδιασμός της Russell Hobbs 3 σε 1 Desire 24700 500W αξίζει επίσης να αναφερθεί. Διαθέτει μοντέρνο, κομψό σχεδιασμό που θα ταιριάξει καλά σε κάθε κουζίνα. Ο λευκός και μαύρος χρωματικός συνδυασμός είναι επίσης ουδέτερος, πράγμα που σημαίνει ότι θα συμπληρώσει οποιαδήποτε διακόσμηση κουζίνας. Τα εξαρτήματα του μπλέντερ, του τεμαχιστή και του σύρματος, όλα συνοδεύονται από καπάκι, το οποίο αποτρέπει τυχόν πιτσιλιές ή διαρροές κατά τη χρήση. Η βάση της συσκευής είναι επίσης ανθεκτική, γεγονός που εξασφαλίζει ότι δεν θα ταλαντεύεται κατά τη χρήση.

Τέλος, η τιμή του Russell Hobbs 3 σε 1 Desire 24700 500W είναι πολύ ανταγωνιστική, γεγονός που το καθιστά προσιτό για πολλά νοικοκυριά. Λαμβάνοντας υπόψη την ευελιξία, την ισχύ και την ευκολία χρήσης του, το προϊόν αυτό αποτελεί εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Russell Hobbs είναι μια αξιόπιστη μάρκα στον κλάδο των συσκευών κουζίνας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα αυτού του προϊόντος.

Συμπερασματικά, η Russell Hobbs 3 σε 1 Desire 24700 500W είναι μια ευέλικτη και αξιόπιστη συσκευή κουζίνας που είναι ιδανική για κάθε νοικοκυριό. Είναι εύκολη στη χρήση, καθαρίζεται εύκολα και διατίθεται σε προσιτή τιμή. Είτε είστε λάτρης των smoothie, είτε είστε μάγειρας, είτε πολυάσχολος γονέας που αναζητά ένα αποτελεσματικό gadget κουζίνας, αυτό το προϊόν ειναι ιδανικό.

 

2. Ραβδομπλέντερ Bosch MSM87165 750W

 

ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ-BLENDER

Το Bosch MSM87165 είναι ένα υψηλής ποιότητας μπλέντερ  που διαθέτει ισχυρό μοτέρ 750W και μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά. Με τον κομψό σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το μπλέντερ  είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να αναμειγνύει, να πολτοποιεί ή να τεμαχίζει συστατικά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Bosch MSM87165 είναι το ισχυρό μοτέρ του, το οποίο είναι ικανό να χειριστεί με ευκολία ακόμη και σκληρά υλικά. Είτε αναμειγνύετε φρούτα και λαχανικά για ένα smoothie, είτε πολτοποιείτε σούπα, είτε ψιλοκόβετε ξηρούς καρπούς και βότανα, αυτό το μπλέντερ μπορεί να τα καταφέρει. Το μοτέρ είναι επίσης εκπληκτικά αθόρυβο, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα ξυπνήσετε όλο το σπίτι όταν το χρησιμοποιείτε νωρίς το πρωί.

Ένα άλλο σπουδαίο χαρακτηριστικό του Bosch MSM87165 είναι ο εργονομικός σχεδιασμός του. Το μπλέντερ είναι ελαφρύ και εύκολο στο κράτημα, γεγονός που το καθιστά άνετο στη χρήση για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Τα χειριστήρια βρίσκονται επίσης σε βολική θέση στη λαβή, ώστε να μπορείτε εύκολα να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις ταχύτητας και ισχύος ανάλογα με τις ανάγκες.

Το Bosch MSM87165 συνοδεύεται επίσης από μια σειρά χρήσιμων αξεσουάρ. Το μπλέντερ διαθέτει αξονα από ανοξείδωτο ατσάλι με τέσσερις κοφτερές λεπίδες, το οποίο διευκολύνει την ανάμειξη ακόμη και δύσκολων υλικών. Διαθέτει επίσης ένα εξάρτημα τεμαχισμού και ένα εξάρτημα για σύρμα, τα οποία είναι ιδανικά για το τεμαχισμό βοτάνων, το χτύπημα κρέμας και την παρασκευή σάλτσας και ντιπ.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Bosch MSM87165 είναι η ανθεκτικότητά του. Το μπλέντερ είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί, με μια στιβαρή κατασκευή που μπορεί να αντέξει την τακτική χρήση. Το πόδι από ανοξείδωτο ατσάλι καθαρίζεται εύκολα και τα εξαρτήματα είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες για να τα τρίβετε με το χέρι.

Συνολικά, το Bosch MSM87165 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει ένα υψηλής ποιότητας μπλέντερ που μπορεί να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα εργασιών. Με το ισχυρό μοτέρ, τον εργονομικό σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το μπλέντερ είναι μια εξαιρετική επένδυση που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια. Είτε είστε φανατικός μάγειρας είτε απλά αναζητάτε ένα αξιόπιστο μπλέντερ για καθημερινή χρήση, το Bosch MSM87165 αξίζει σίγουρα να το σκεφτείτε.

 

3. Ραβδομπλέντερ Braun MR 6500 M CA Multiquick Artiste Pesto

 

2021 10 13 21 35 58 Window

Το Braun MR 6500 M CA Multiquick Artiste Pesto είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο μπλέντερ χειρός που προσφέρει εξαιρετική απόδοση για όλες τις ανάγκες σας. Είτε θέλετε να ετοιμάσετε ένα νόστιμο smoothie, μια κρεμώδη σούπα ή μια πικάντικη σάλτσα πέστο, αυτό το μπλέντερ χειρός σας καλύπτει.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Braun MR 6500 M CA είναι ο ισχυρός κινητήρας του, ο οποίος έχει μέγιστη ισχύ 600 Watt. Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο ισχυρά μπλέντερ χειρός στην κατηγορία του, επιτρέποντάς σας να αναμειγνύετε ακόμη και τα πιο δύσκολα υλικά με ευκολία. Το μπλέντερ συνοδεύεται επίσης από μια σειρά εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός τεμαχιστή 500 ml, ενός ποτηριού 600 ml και ενός σύρματος, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες εργασίες, όπως τεμαχισμό, ανάμειξη, χτύπημα και πολτοποίηση.

Ο Braun MR 6500 M CA διαθέτει επίσης μια μοναδική τεχνολογία που ονομάζεται “PowerBell”, η οποία είναι μια πατενταρισμένη τεχνολογία ανάμειξης που εξασφαλίζει ομοιόμορφη και αποτελεσματική ανάμειξη. Αυτή η τεχνολογία διαθέτει έναν άξονα ανάμειξης σε σχήμα καμπάνας, ο οποίος μειώνει την αναρρόφηση και διασφαλίζει ότι τα συστατικά έλκονται προς τις λεπίδες για πιο αποτελεσματική ανάμειξη. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να επιτυγχάνετε πιο ομαλά και σταθερά αποτελέσματα κάθε φορά.

Ένα άλλο σπουδαίο χαρακτηριστικό του Braun MR 6500 M CA είναι ο εργονομικός σχεδιασμός του, ο οποίος το καθιστά άνετο και εύκολο στη χρήση. Το μπλέντερ διαθέτει λαβή μαλακής λαβής, η οποία παρέχει ασφαλές και άνετο κράτημα, ακόμη και όταν τα χέρια σας είναι βρεγμένα. Το μπλέντερ είναι επίσης ελαφρύ και καλά ισορροπημένο, γεγονός που καθιστά εύκολο τον έλεγχό του, ακόμη και όταν αναμειγνύετε για παρατεταμένες περιόδους.

Εκτός από τις επιδόσεις και το σχεδιασμό του, το Braun MR 6500 M CA καθαρίζεται επίσης πολύ εύκολα. Όλα τα εξαρτήματα είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, γεγονός που καθιστά το καθάρισμα παιχνιδάκι. Το ίδιο το μπλέντερ διαθέτει επίσης σχεδιασμό κατά των πιτσιλίσματος, ο οποίος συμβάλλει στην αποφυγή της ακαταστασίας και κάνει τον καθαρισμό ακόμα πιο εύκολο.

Συνολικά, το Braun MR 6500 M CA Multiquick Artiste Pesto είναι ένα εξαιρετικό μπλέντερ χειρός που προσφέρει ισχυρή απόδοση, ευελιξία και ευκολία στη χρήση.

 

4. Ραβδομπλέντερ Kenwood HDP 408 WH Triblade 800W

 

ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ-BLENDER

Διαθέτει το μοναδικό σύστημα Triblade με τρεις ανοξείδωτες λεπίδες κοπής για εξαιρετικά αποτελέσματα. Το ειδικό εξάρτημα Soup XL με τρεις ανοξείδωτες λεπίδες κοπής σου προσφέρει μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού, ενώ πρόκειται για αποκλειστική καινοτομία της Kenwood.

Περιλαμβάνει εξάρτημα Soup XL, μεταλλικό εξάρτημα για πουρέ MasherPro , χτυπητήρι, κοπτήριο χωρητικότητας 0,5lt, δοχείο μεζούρα χωρητικότητας 0,75lt, μεταλλική ράβδο ενώ διαθέτει 5 ταχύτητες & λειτουργία Pulse.

Οι τροποποιήσεις που έχουν γίνει στο χειριστήριο, κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη χρήση ακόμα και όταν τα χέρια σου είναι λερωμένα.

Περιλαμβάνει:

  • Χτυπητήρι
  • Δοχείο / Δοσομετρητής
  • Κοπτήριο
  • Μπολ κοπτηρίου με εξάρτημα λεπίδων
  • Εξάρτημα για πουρέ
  • Μεταλλική ράβδος με σύστημα 3 λεπίδων Triblade
  • Εξάρτημα Soup XL (για αναμείξεις απευθείας μέσα στα σκεύη)

Ξεχωρίζει 

  • Σύστημα 3 λεπίδων Triblade
  • Χάρη στην μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που διαθέτει, θα μπορείς να πολτοποιήσεις αλλά και να τεμαχίσεις, να αναμίξεις, να κόψεις ακόμα και να φτιάξεις βελούδινο πουρέ.

5. Ραβδομπλέντερ Solac  BA5605 3 σε 1 1000W

 

ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ-BLENDER
Το ραβδομπλέντερ BA6505 της Solac χάρη στο πανίσχυρο μοτέρ των 1000W και τις λεπίδες από ανοιξείδωτο ατσάλι υψηλής αντοχής, ικανές ακόμα και για θρυμματισμό πάγου, θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας σου. Επιπλέον, διαθέτει λειτουγία Turbo και ειδικό σχεδιασμό καμπάνας για να παραμείνει καθαρός ο πάγκος της κουζίνας σου.
Το Pro 1000 Chef περιλαμβάνει κανάτα-δοσομετρητή χωρητικότητας 600 ml και εξάρτημα κοπής χωρητικότητας 350 ml, για να μπορείς πέρα από πουρέ και σάλτσες, να ψιλοκόψεις λαχανικά και κρέας εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, διαθέτει αποσπώμενα μέρη για εύκολο πλύσιμο ακόμα και σε πλυντήριο πιάτων.
mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!